Nyheder

Nyheder

Kære kunder,

Vi tilstræber altid at kunne tilbyde den bedste service og behandling til dig og dit kæledyr. Dette betyder, at vi løbende tager efteruddannelser, opdaterer vores udstyr og evt. indkøber helt nyt.

Vi er derfor meget stolte af, at vi fra d. 1. december 2018 kan tilbyde et helt nyt in-house laboratorium. Vi vil, ud over de mange tests og undersøgelser vi hidtil har kunne tilbyde, nu også kunne udføre endnu flere nuancerede tests, som vil gøre det muligt for os at kunne stille flere diagnoser fra dag til dag, uden ventetid fra vores samarbejdslaboratorier. Vi vil dog fortsat sende enkelte specifikke prøver ud af huset.

I forbindelse med dette, er vi samtidig meget glade for at kunne sige hjerteligt velkommen til vores nye veterinærsygeplejerske Lea Marcussen, som starter hos os d. 3. december. Lea har flere års erfaring som uddannet sygeplejerske på både større og mindre klinikker, og hun har særinteresse i laboratoriearbejde. Du kan læse mere om Lea på vores hjemmeside.

Vi er meget spændte på at få taget det nye udstyr i brug sammen med Lea, og vi glæder og meget over den optimering dette giver os i vores dagligdag. Dette være sig i forhold til alle vores patienter, om det så er vores præblodprøver på operationspatienter, urinproblemer eller et helt almindeligt udvidet sundhedstjek med blod- og/eller urinprøver.

Der vil i forbindelse med ibrugtagelsen af det nye udstyr være opdaterede procedurer for indlevering af diverse afførings- og urinprøver. Ligeledes vil der også være mindre prisfald eller evt. -stigninger.

Vi håber, at I alle vil sætte lige så stor pris på den forhøjede service og sikkerhed vi nu har taget initiativ til, og vil byde disse ændringer velkommen.

For mere information om prøveindlevering, eller spørgsmål til vores laboratorie og til hvad vi kan tilbyde, læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os pr. email eller telefon.

(opdateret 26-11-18)