Hospitalet

Hospitalet

Ølby Dyrehospital ApS er udsprunget fra Jersie Dyreklinik i januar 2010.

Hospitalet beskæftiger tre dyrlæger, to autoriserede veterinærsygeplejersker, to klinikassistenter og elleve dyrlægestuderende.

Hospitalet strækker sig over tre etager, og er veludstyret med den nyeste teknik og de bedste forhold for både dyr og mennesker. I stueplan finder man vores store butik med foder samt mange gode artikler til dit husdyr. Derudover forefindes tre fuldt udstyrede konsultationsrum samt et klippe/trimme rum.

På 1. sal har vi operationsafdeling, helt nyrenoverede burrum med opvågningsfaciliteter og isolationsafsnit, røntgen og scanningsrum samt et stort laboratorium.
På 2. sal forefindes et dejligt stort konferencelokale samt frokoststue. Hospitalet er udstyret med elevator.

Vi kan på Ølby Dyrehospital varetage de fleste medicinske og kirurgiske behandlinger. Derudover råder vi over den mest moderne teknologi inden for reproduktion hos hund, og fungerer i kraft af vores specialviden som henvisningshospital inden for reproduktion.

Hospitalet har døgnvagt, hvilket betyder at det altid er muligt, at få kontakt til en dyrlæge ved at ringe til hospitalet. Også udenfor normal åbningstid foregår alle behandlinger på hospitalet.

På Ølby Dyrehospital lægger vi stor vægt på den personlige betjening og et højt fagligt niveau. Vi uddanner os gennem mange kurser hvert eneste år, så vi altid kan tilbyde den nyeste viden inden for medicin og kirurgi.

Vores klienter bliver hilst velkommen i vores varme miljø, og der er altid mulighed for at kigge ind i vores butik og få en kop kaffe eller lun kakao.