Praktikanter, stillinger m.m.

Praktikanter, stillinger m.m.

Da vi er et hospital i konstant udvikling, sker der også løbende en naturlig udskiftning i vores personale. På siden her vil du løbende kunne følge nye opslag om ledige stillinger, både for dyrlæger og veterinærsygeplejersker, VSP-elever samt dyrlægestuderende og praktikanter.

Veterinærsygeplejerske-elever: Vi ansætter ikke vsp elever på nuværende tidspunkt.
Skulle I alligevel finde på at sende en ansøgning om elevplads, må I derfor ikke tage det ilde op, hvis ikke I hører tilbage fra os. Vi har desværre ikke har nok administrationstimer til at svare retur på alle disse. Det betyder dog bestemt ikke, at vi ikke sætter pris på jeres interesse for vores dyrehospital og vi ønsker jer alle held og lykke med jeres videre søgen.

Praktikanter: Vi har to typer af praktikanter her på hospitalet, dyrlægestuderende og erhvervspraktikanter fra folkeskoler. Som udgangspunkt prioriteres de dyrlægestuderende højest, da det er af afgørende betydning for afslutningen af deres uddannelse, at de har mulighed for at få deres praktik. Har vi personalet til at kunne tilbyde praktik til folkeskoleelever gør vi gerne dette, men vi har desværre ikke mulighed for at kunne garantere dette.
For begge typer praktikanter gælder det, at vi skal have en ansøgning fra jer indeholdende jeres baggrund, motivation og erfaring, som kan sendes til vores email: mail@olbydyrehospital.dk med emnet “praktikansøgning”.

Dyrlægestuderende (studiejob): Vi har her på hospitalet altid flere dyrlægestuderende tilknyttet til at hjælpe os i weekender, ferieperioder samt ved sygdom. Der sker selvfølgelig en naturlig udskiftning blandt vores studerende, og når en vi får en ledig plads, slår vi altid dette op her på siden, samt på vores facebook side Ølby Dyrehospital. Du er dog også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.