Ledige Stillinger

Ledige Stillinger

Er du dyrlæge med erfaring fra smådyrspraksis? Kan du arbejde selvstændigt med medicinske patienter og rutineoperationer? Trives du med vagter og akutmedicin? Har du interesse i tænder og/eller hudsygdomme? Kunne du tænke dig, selv at være med til at definere og skabe din egen stilling? Vil du gerne være en del af et team, hvor vi sætter faglig sparring og kollegial adfærd højt? Er du ansvarsfuld overfor klienter og kollegaer?

Hvis du kan sige ja til alle disse spørgsmål, kan det være, at du lige er den person, vi søger.

I forbindelse med videreførelse og udvikling af vores in house tandklinik samt opstart af en in house hudklinik, sørger vi en dyrlæge til at hjælpe os med dette. Udover at hjælpe til med at passe vores daglige klientel og patienter, vil du blive primus motor for iværksættelse af en ny in house hudklinik, samt tage dig af størsteparten af vores eksisterende tandpatienter.

Stillingen er til at begynde med på 30 timer ugentligt med mulighed for flere timer, afhængigt af den kundetilgang, du skaber. Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge onsdag, torsdag, fredag samt hver fjerde lørdag med vagt hver 4. uge.

Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til et år, men bliver selvfølgeligt naturligt forlænget, hvis det er til gavn for virksomheden og du trives med jobbet. Der vil være en del kursusaktivitet i forbindelse med stillingen, idet vi ønsker en hurtig faglig udvikling inden for de nævnte områder.

Er du interesseret i at blive vores nye dyrlæge, så send din ansøgning og CV til vores mai mail@olbydyrehospital.dk. Mærk mailen med emnet ”NY DYRLÆGE”.