Personale

Personale

NinaAnnaFrederikMartinAnjaLouiseLeaKatherineJetteSofieMarianneSimoneEricaKarolineEvaEyaKathrineEmmaStineKathrine
nina

Nina Engelbrecht Diers, Ejer af hospitalet, DVM, Fagdyrlæge

Nina blev uddannet dyrlæge i 2001 og afsluttede fagdyrlægeuddannelsen i 2009. Hun har mange års erfaring indenfor reproduktion. Hun har gennemgået EVSSARs efteruddannelse i reproduktion hos hund og kat og er hele tiden i gang med at videreuddanne sig inden for området. Nina er har har stor erfaring indenfor inseminering med frostsæd, kølesæd og frisk sæd samt fødselshjælp og kejsersnit. Nina har sammen med Anja ansvar og døgnvagt for hospitalets reproduktionsklienter. Derudover har Nina taget efteruddannelse inden for både terapeutisk og kirurgisk laserbehandling af hunde og katte,  samt har hun taget kurser i øjenlidelser.

Nina tager sig primært af reproduktionsrelaterede opgaver, men er også klar til at servicere alle vores søde patienter og klienter med andre henvendelser end reproduktion.

Nina har selv de engelske bulldogs Bugatti, Buick, Jupiter & Sophie.

img_6523

Anna Gamsgaard Fredriksen, DVM, dyrlæge

Anna blev uddannet dyrlæge i 2012, og har arbejdet på hospitalet siden efteråret 2013. Hun har stor interesse for kirurgi.

Anna har selv 25 shetlandsponyer og kattene Mini, Markus, Coco og Dakota.

Frederik Baltser Witschas, DVM, dyrlæge

Frederik færdiguddannet dyrlæge i 2017, og tiltrådte på hospitalet i maj samme år.

Frederik interesserer sig meget for billeddiagnostik, og på sigt er planen, at Frederik skal tage videreuddannelse indenfor ultralydsscanning, herunder hjertescanninger. Derudover har Frederik en interesse for kiropraktik og fysioterapi, som han glæder mig til at fordybe mig i.

Frederik blev i 2018 gift med Ida, og sammen har de labrador-/puddelblandingen Aiko.

Martin Vedel Bruun, DVM, Dyrlæge

Martin har arbejdet på hospitalet som dyrlægestuderende siden foråret 2013 og blev fastansat som dyrlæge i januar 2018 efter endt uddannelse. Vi er glade for at Martin valgte at forsætte hos os, sår vores patienter og klienter derfor fortsat ville kunne nyde godt af Martins bredt favnende viden og mange års erfaring hos os.

Martin interesserer sig blandt andet for tænder og ortopædkirurgi. Han har allerede mere efteruddannelse indenfor disse felter og vil videreuddanne sig yderligere i den kommende tid.

Martin blev gift i september 2018 med Helene, som også er dyrlæge. De bor sammen på et landsted nord for Sorø. Derhjemme har Martin selv Australian Shepherden Milton, samt katten Frida .

Anja Guldbæk Bugera, Ledende sygeplejerske, Aut. Veterinærsygeplejerske.

På barsel fra 19-08-19 til 01-06-20.

Anja har læst til dyrlæge fra 2008-2013, men fik ikke lov at færdiggøre studiet pga. sygdom. I stedet kastede hun sig over veterinærsygeplejeuddannelsen, som hun færdiggjorde i oktober 2016. Anja har arbejdet på hospitalet siden januar 2009.
Anja har opbygget stor erfaring inden for reproduktion hos hunde under kyndig vejledning fra Nina de sidste 9 års tid, og har sammen med Nina ansvar og døgnvagt for hospitalets reproduktionsklienter.

Du vil primært møde Anja om eftermiddagen hvor hun tager blodprøver, foretager brunstkontroller, ultralydsscanninger og meget mere. Ellers varetager Anja operation og laboratorie sammen med Louise og Lea.

Anja er gift med Daniel som hun har en søn med, og venter nr. 2. De har derhjemme kattene Sox, Scotch og Sky, samt rottweileren Maika.

 

Louise Buur, Aut. Veterinærsygeplejerske, FagVSP i anæstesi

Louise blev ansat april 2017 som barselsvikar for Anja og vi er rigtig glade for, at Louise sagde ja til at blive fastansat da Anja kom tilbage fra barsel.
Louise har mange års erfaring fra et større dyrehospital med et rigtig høj patient flow, og hun er især interesseret i anæstesi, hvilket hun netop har afsluttet en 1-årig faguddannelse indenfor.
Vi kan derfor tilbyde et stærkt sygeplejersketeam til vores patienter og klienter.

Du vil møde Louise om eftermiddagen hvor hun vil sørge for vores patienter bliver sendt godt hjem efter operation. Ellers varetager Louise i  operation og laboratorie sammen med Anja og Lea.

Louise har selv hunden Totte, som er en puddel, samt flere skønne heste.

 

Lea Maria Marcussen, Aut. Veterinærsygeplejerske.

Lea blev ansat på hospitalet i december 2018.
Lea har flere års erfaring fra både større og mindre klinikker med et højt patient flow, og hun er især interesseret i laboratoriearbejde, hvilket vi her på hospitalet glæder os til at kunne gøre stor nytte af. Lea er også under uddannelse som fagveterinærsygeplejerske i rehabilitering, hvilket hun afslutter i 2020.
Hun vil indgå i teamet med Anja og Louise, vores to andre sygeplejersker, og vi kan derfor tilbyde et stærkt og alsidigt team til vores patienter og klienter.

Du vil primært møde Lea om eftermiddagen mandage, onsdage og fredage, hvor hun vil sørge for vores patienter bliver sendt godt hjem efter operation samt ved konsultationer. Ellers varetager Lea primært vores laboratorie, samt assisterer i operationen sammen med Louise og Anja.

Lea har selv to skønne slædehunde derhjemme.

km1

Katherine Mouridsen, Klinikassistent

Katherine har arbejdet på hospitalet siden forår 2010 og står for daglig varetagelse af butikken fra kl. 08:00 til 14:00. Her har hun ansvaret for bl.a. foderbestillinger, bestillinger af klinikartikler mv. Hun har en stor ekspertise i vejledning af korrekt diæt til hund og kat samt vejledning af kosttilskud. Endvidere står Katherine for soignering af katte, laserbehandling af hunde og katte samt forskellige laboratorieundersøgelser.

Katherine har taget efteruddannelse inden for laserbehandling af hunde og katte.

Katherine har selv to engelske bull terrier’s DoDo og William, miniature bull terrier LiLi samt to katte.

Jette Mangor, Klinikassistent

Jette har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016 og står for daglig telefonbetjening, klientmodtagelse samt butiks ekspedition. Du u kan møde Jette mandag til torsdag fra kl. 08.00-17.00. Jette blev uddannet professionel hundeinstruktør i 2016, hvor hun bestod eksamen med et flot resultat. I efteråret 2018 er Jette påbegyndt en 2-årig uddannelse som Hundeadfærdsrådgiver v/Hund & Træning.

Jette tilbyder hvalpelegestue, hvalpetræning, begynderhold mm om søndagen på Ølby Dyrehospital – hun kan kontaktes på 70250202 for mere information.

Sofie Kraglund, Dyrlægestuderende

Sofie er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Sofie indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Sofie har selv hunden Simba, som er en engelsk Cocker Spaniel, samt ponyen Milton Express.

Marianne Svenningsen, Dyrlægestuderende

Marianne er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Marianne indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Simone Gehrt, Dyrlægestuderende

Simone er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Simone indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Erica Olsen, Dyrlægestuderende

Erica er på 1. år af bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden oktober 2018. Erica indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Erica interessere sig meget for alle vores små kæledyr, men da der ikke er plads til hund og kat i lejligheden nøjes hun med sine to eksotiske kæledyr, en caique og en sugar glider for nu.

Karoline Holst Monrad, Dyrlægestuderende

Simone er på 3. år på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden februar 2019. Karoline indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Eva Rasmussen, Dyrlægestuderende

Eva er på 1. år på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden februar 2019. Eva indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Eva er glad for alle dyr, men har desværre ikke plads til dem i lejligheden, så derfor giver hun meget gerne et klap med på vejen.

Billede på vej

Eya Flenskov, Dyrlægestuderende

Eya er på 1. år på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden april 2019. Eya indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Billede på vej

Kathrine Schiøler, Dyrlægestuderende

Kathrine er på 1. år på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden maj 2019. Kathrine indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Billede på vej

Emma Hansen, Dyrlægestuderende

Emma er på 1. år på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden maj 2019. Emma indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Stine Julø, Dyrlægestuderende

På barsel indtil januar 2020

Stine er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Stine indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Derhjemme har Stine hundene Rynke, som er en Gammel Dansk Hønsehund, og Kima, som er en ridgeback, samt kattene Pus og Harald. Derudover har hun også en god håndfuld heste, alt fra den søde lille kælepony, til den unge galophest, som hun selv opdrætter.

Kathrine Junge Rasmussen, Dyrlægestuderende

På barsel indtil sommeren 2020.

Kathrine er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Kathrine indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Kathrine har det primære ansvar for klinikkens instagram profil.

Kathrine har selv hunden, Aayla, som er papillon-blanding og maine coon katten Anakin.

Ring til os og spørg gerne efter den rette person, hvis du ønsker at drøfte konkrete problemstillinger. Dyrlægerne har telefontid mellem 08:00 og 09:00 alle hverdage.  Skulle du ringe uden for dyrlægernes telefontid, svarer vores veterinærsygeplejersker gerne på spørgsmål, såfremt de kan komme til telefonen og ellers kan klinikassistenterne træffes mellem 08:00 og 17.00 00 alle hverdage, fredag dog kun til 14.00.

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at se dig og dit kæledyr her på hospitalet.