Personale

Personale

NinaAnnaFrederikAnjaLouiseKatherineJetteMartinLineKathrineSofieStineMarianneSimonChristofferMarieAnneSimone
nina

 

Nina Engelbrecht Diers, DVM, fagdyrlæge

Nina blev uddannet dyrlæge i 2001 og afsluttede fagdyrlægeuddannelsen i 2009. Hun har mange års erfaring indenfor reproduktion. Hun har gennemgået EVSSARs efteruddannelse i reproduktion hos hund og kat og er hele tiden i gang med at videreuddanne sig inden for området. Nina er har har stor erfaring indenfor inseminering med frostsæd, kølesæd og frisk sæd samt fødselshjælp og kejsersnit. Nina har sammen med Anja ansvar og døgnvagt for hospitalets reproduktionsklienter. Derudover har Nina taget efteruddannelse inden for både terapeutisk og kirurgisk laserbehandling af hunde og katte samt øjenlidelser.

Nina er at træffe på hospitalet mandag, onsdag, torsdag og fredag samt hver fjerde lørdag, Hun tager sig primært af reproduktionsrelaterede opgaver, men er også klar til at servicere alle vores søde patienter og klienter med andre henvendelser end reproduktion.

Nina har selv de engelske bulldogs Bugatti, Buick, Jupiter & Sophie.

img_6523

Anna Gamsgaard Fredriksen, DVM, dyrlæge

Anna blev uddannet dyrlæge i 2012, og har arbejdet på hospitalet siden efteråret 2013. Hun har stor interesse for kirurgi.

I vil primært møde Anna mandage, tirsdage og torsdage samt hver fjerde lørdag, hvor hun er klar til at tage imod alle vores søde patienter og klienter.

Anna har selv 25 shetlandsponyer og kattene Mini, Markus, Coco og Dakota.

 

Frederik Baltser Witschas, DVM, dyrlæge

Frederik blev uddannet dyrlæge i 2017, og tiltrådte på hospitalet i maj samme år.

Frederik interesserer sig for kiropraktik og fysioterapi, og ser frem til at kunne videreuddanne sig indenfor disse felter. Efter at have skrevet speciale indenfor billeddiagnostik glæder han sig videre til at kunne udvikle sin kunnen indenfor røntgen og ultralyd i fremtiden.

Frederik arbejder fast mandag, tirsdag, onsdag og fredag, samt hver fjerde lørdag, hvor han står klar til at tage imod alle vores søde patienter og klienter.

Frederik har på nuværende tidspunkt ingen kæledyr grundet hans boligsituation, men efter en nært forestående flytning ser han frem til igen at få hund.

anja

Anja Guldbæk Bugera, Aut. Veterinærsygeplejerske.
Anja er pt. på barsel indtil d. 15. januar 2018

Anja har læst til dyrlæge fra 2008-2013, men fik ikke lov at færdiggøre studiet pga. sygdom. I stedet kastede hun sig over veterinærsygeplejeuddannelsen, som hun færdiggjorde i oktober 2016. Anja har arbejdet på hospitalet siden januar 2009, hvor hun står for at assisterer ved operationer, tage blodprøver, brunstkontroller, scanninger og meget andet. Anja har opbygget stor erfaring inden for reproduktion hos hunde under kyndig vejledning fra Nina de sidste 9 års tid, og har sammen med Nina ansvar og døgnvagt for hospitalets reproduktionsklienter.

Anja har derhjemme kattene Sox, Scotch og Sky, samt rottweileren Maika.

Louise Buur, Aut. Veterinærsygeplejerske.

Louise er vores nye veterinærsygeplejerske pr. 1. april 2017. Louise har mange års erfaring fra et større dyrehospital med et rigtig høj patient flow, hvorfor hun matcher vores behov rigtig godt.

Du vil møde Louise om eftermiddagen hvor hun vil sørge for vores patienter bliver sendt godt hjem efter operation. Ellers varetager Louise i øjeblikket operation og laboratorie.

km1

 

Katherine Mouridsen, Klinikassistent

Katherine har arbejdet på hospitalet siden forår 2010 og står for daglig varetagelse af butikken fra kl. 08:00 til 14:00. Her har hun ansvaret for bl.a. foderbestillinger, bestillinger af klinikartikler mv. Hun har en stor ekspertise i vejledning af korrekt diæt til hund og kat. Endvidere står Katherine for soignering af katte.

Katherine har taget efteruddannelse inden for laserbehandling af hunde og katte.

Derudover interesserer Katherine sig for racefjerkræ og har tilegnet sig en stor viden inden for hønsehold. Katherine har selv de engelske bull terrier’s DoDo og William, kattene Misse og misse mor samt en hel del racehøns.

img_3629

 

Jette Mangor, Klinikassistent

Jette har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016 og står for varetagelse af butikken fra kl. 10:30 til 18:30, mandag til torsdag. Jette blev uddannet hundeinstruktør d. 09-09-2016, hvor hun bestod eksamen med et flot resultat. Jette tilbyder hvalpelegestue om søndagen på Ølby Dyrehospital. Kontakt dyrehospitalet for mere information.

Jette har selv shih tzu, to tæver, hvor hun bl.a. i fritiden fungere som læsehundeteam med den ene af hundene. Derudover har Jette også en tam undulat.

Martin Vedel, Dyrlægestuderende

Martin er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2013. Martin indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Martin har det primær ansvar for klienters indbetalinger og rykkerstyring.

Martin har selv hunden Milton, som er en Australian Shepherd, samt katten Frida.

line1

Line Holm, Dyrlægestuderende

Line er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden efteråret 2014. Line indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Line har det primære ansvar for klinikkens PR og markedsføring.

Line har derhjemme den engelske bulldog Baby

Kathrine Junge Rasmussen, Dyrlægestuderende

Kathrine er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Kathrine indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Kathrine har det primære ansvar for klinikkens instagram profil.

Kathrine har selv hunden, Aayla, som er papillon-blanding og maine coon katten Anakin.

Sofie Kraglund, Dyrlægestuderende

Sofie er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Sofie indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Sofie har selv hunden Simba, som er en engelsk Cocker Spaniel, samt ponyen Milton Express.

 

Stine Julø, Dyrlægestuderende

Stine er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Stine indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Marianne Svenningsen, Dyrlægestuderende

Marianne er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Marianne indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Simon Krogh Bredum, Dyrlægestuderende

Simon er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Simon indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Christoffer Flyger, Dyrlægestuderende

Christoffer er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Christoffer indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Marie Kvist Knarreborg, Dyrlægestuderende

Marie er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Marie indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Anne Ravn Pedersen, Dyrlægestuderende

Anne er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Anne indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Simone Gehrt, Dyrlægestuderende

Simone er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Simone indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Ring til os og spørg gerne efter den rette person, hvis du ønsker at drøfte konkrete problemstillinger. Dyrlægerne har telefontid mellem 08:00 og 09:00 alle hverdage, og Katherine kan træffes 08:00 til 14:00 alle hverdage.

Vi glæder os til at høre fra dig eller se dig og dit kæledyre nede på klinikken