Personale

Personale

NinaAnnaFrederikMartinAnjaLouiseKatherineJetteKathrineSofieStineMarianneSimonChristofferMarieAnneSimone
nina

Nina Engelbrecht Diers, DVM, fagdyrlæge

Nina blev uddannet dyrlæge i 2001 og afsluttede fagdyrlægeuddannelsen i 2009. Hun har mange års erfaring indenfor reproduktion. Hun har gennemgået EVSSARs efteruddannelse i reproduktion hos hund og kat og er hele tiden i gang med at videreuddanne sig inden for området. Nina er har har stor erfaring indenfor inseminering med frostsæd, kølesæd og frisk sæd samt fødselshjælp og kejsersnit. Nina har sammen med Anja ansvar og døgnvagt for hospitalets reproduktionsklienter. Derudover har Nina taget efteruddannelse inden for både terapeutisk og kirurgisk laserbehandling af hunde og katte samt øjenlidelser.

Nina er at træffe på hospitalet mandag, onsdag, torsdag og fredag samt hver fjerde lørdag, Hun tager sig primært af reproduktionsrelaterede opgaver, men er også klar til at servicere alle vores søde patienter og klienter med andre henvendelser end reproduktion.

Nina har selv de engelske bulldogs Bugatti, Buick, Jupiter & Sophie.

img_6523

Anna Gamsgaard Fredriksen, DVM, dyrlæge

Anna blev uddannet dyrlæge i 2012, og har arbejdet på hospitalet siden efteråret 2013. Hun har stor interesse for kirurgi.

I vil primært møde Anna mandage, tirsdage og torsdage samt hver fjerde lørdag, hvor hun er klar til at tage imod alle vores søde patienter og klienter.

Anna har selv 25 shetlandsponyer og kattene Mini, Markus, Coco og Dakota.

Frederik Baltser Witschas, DVM, dyrlæge

Frederik blev uddannet dyrlæge i 2017, og tiltrådte på hospitalet i maj samme år.

Frederik interesserer sig for kiropraktik og fysioterapi, og ser frem til at kunne videreuddanne sig indenfor disse felter. Efter at have skrevet speciale indenfor billeddiagnostik glæder han sig endvidere til at kunne udvikle sin kunnen indenfor røntgen og ultralyd i fremtiden.

Frederik arbejder fast mandag, tirsdag og fredag, samt hver fjerde lørdag, hvor han står klar til at tage imod alle vores søde patienter og klienter.

Frederik bor sammen med sin forlovede, Ida.

Martin Vedel, DVM, Dyrlæge

Martin har arbejdet på hospitalet som dyrlægestuderende siden foråret 2013. Martin blev uddannet dyrlæge i Januar 2018 og vi er rigtig glade for, at Martin sagde ja til at fortsætte hos os som dyrlæge, hvor vores patienter og klienter derfor fortsat ville kunne nyde godt af Martins bredt favnende viden og mange års erfaring hos os. Skulle du være hesteejer og have brug for at få tilset din hest, er Martin også udkørende hestedyrlæge for vores hospital.

Martin interesserer sig blandt andet for tænder og ortopædkirurgi. Han har allerede mere efteruddannelse indenfor disse felter og vil videreuddanne sig yderligere i den kommende tid.

Du vil primært møde Martin onsdag, torsdag og fredag, samt hver fjerde lørdag, hvor han står klar til at tage imod alle vores søde patienter og klienter. For hesteejeres vedkommende, vil det primært være mandag, tirsdag samt torsdag eftermiddag at I vil kunne få Martin ud på vagtbesøg.

Derhjemme har Martin selv hunden Milton, som er en Australian Shepherd, samt katten Frida .

Anja Guldbæk Bugera, Aut. Veterinærsygeplejerske.

Anja har læst til dyrlæge fra 2008-2013, men fik ikke lov at færdiggøre studiet pga. sygdom. I stedet kastede hun sig over veterinærsygeplejeuddannelsen, som hun færdiggjorde i oktober 2016. Anja har arbejdet på hospitalet siden januar 2009.
Anja har opbygget stor erfaring inden for reproduktion hos hunde under kyndig vejledning fra Nina de sidste 9 års tid, og har sammen med Nina ansvar og døgnvagt for hospitalets reproduktionsklienter.

Du vil primært møde Anja om eftermiddagen hvor hun tager blodprøver, foretager brunstkontroller, ultralydsscanninger og meget mere. Ellers varetager Anja operation og laboratorie sammen med Louise.

Anja har derhjemme kattene Sox, Scotch og Sky, samt rottweileren Maika.

 

Louise Buur, Aut. Veterinærsygeplejerske.

Louise blev ansat april 2017 som barselsvikar for Anja og vi er rigtig glade for, at Louise sagde ja til at blive fastansat da Anja kom tilbage fra barsel.
Louise har mange års erfaring fra et større dyrehospital med et rigtig høj patient flow, og hun er især interesseret i anæstesi, hvilket hun netop er begyndt en 2 årig faguddannelse indenfor.
Vi kan derfor tilbyde et stærkt sygeplejersketeam til vores patienter og klienter.

Du vil møde Louise om eftermiddagen hvor hun vil sørge for vores patienter bliver sendt godt hjem efter operation. Ellers varetager Louise i  operation og laboratorie sammen med Anja.

Louise har selv hunden Totte, som er en puddel, samt flere skønne heste.

km1

Katherine Mouridsen, Klinikassistent

Katherine har arbejdet på hospitalet siden forår 2010 og står for daglig varetagelse af butikken fra kl. 08:00 til 14:00. Her har hun ansvaret for bl.a. foderbestillinger, bestillinger af klinikartikler mv. Hun har en stor ekspertise i vejledning af korrekt diæt til hund og kat samt vejledning af kosttilskud. Endvidere står Katherine for soignering af katte, laserbehandling af hunde og katte samt forskellige laboratorieundersøgelser.

Katherine har taget efteruddannelse inden for laserbehandling af hunde og katte.

Katherine har selv to engelske bull terrier’s DoDo og William, miniature bull terrier LiLi samt to katte.

Jette Mangor, Klinikassistent

Jette har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016 og står for daglig telefonbetjening, klientmodtagelse samt butiks ekspedition. Du u kan møde Jette mandag til torsdag fra kl. 08.00-17.00. Jette blev uddannet professionel hundeinstruktør i 2016, hvor hun bestod eksamen med et flot resultat. I efteråret 2018 er Jette påbegyndt en 2-årig uddannelse som Hundeadfærdsrådgiver v/Hund & Træning.

Jette tilbyder hvalpelegestue, hvalpetræning, begynderhold mm om søndagen på Ølby Dyrehospital – hun kan kontaktes på 70250202 for mere information.

Kathrine Junge Rasmussen, Dyrlægestuderende

Kathrine er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Kathrine indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Kathrine har det primære ansvar for klinikkens instagram profil.

Kathrine har selv hunden, Aayla, som er papillon-blanding og maine coon katten Anakin.

Sofie Kraglund, Dyrlægestuderende

Sofie er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Sofie indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Sofie har selv hunden Simba, som er en engelsk Cocker Spaniel, samt ponyen Milton Express.

 

Stine Julø, Dyrlægestuderende

Stine er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Stine indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Derhjemme har Stine hundene Rynke, som er en Gammel Dansk Hønsehund, og Kima, som er en ridgeback, samt kattene Pus og Harald. Derudover har hun også en god håndfuld heste, alt fra den søde lille kælepony, til den unge galophest, som hun selv opdrætter.

Marianne Svenningsen, Dyrlægestuderende

Marianne er på kandidatdelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden foråret 2016. Marianne indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Simon Krogh Bredum, Dyrlægestuderende

Simon er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Simon indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Simon er især meget interesseret i det dyrlægefaglige håndværk. Han har desværre ingen dyr derhjemme for tiden, men så sørger han gerne for at alle vores søde patienter får et ekstra klap og hilsen med på vejen, når de kommer på hospitalet.

Christoffer Flyger, Dyrlægestuderende

Christoffer er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Christoffer indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Christoffer interesserer sig meget for besætningsdyr, især svinehold. Men da de fylder lidt for meget i hans lejlighed, består husdyrholdet indtil videre af en masse fine fisk.

Marie Kvist Knarreborg, Dyrlægestuderende

Marie er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Marie indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Marie kan desværre ikke selv have husdyr for tiden, men så er det godt at de to labradors Valde og Thor, som er far og søn, venter på hende når hun er på besøg hos sin far.

Anne Ravn Pedersen, Dyrlægestuderende

Anne er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Anne indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Anne er meget interesseret i alle vores små kæledyr og hun glæder sig til at blive færdiguddannet smådyrsdyrlæge. Men selvom hun er smådyrsinteresseret, betyder det dog ikke at hun ikke holder utrolig meget af sine tre islandske heste, som hun bruger sin vågne tid på når den ikke lige står på studie eller arbejde. Anne har også altid haft hund, hvilket hun dog må undvære for tiden, da lejligheden ikke er stor nok.

Simone Gehrt, Dyrlægestuderende

Simone er på bachelordelen på dyrlægestudiet og har arbejdet på hospitalet siden sommeren 2017. Simone indgår i et team med de dyrlægestuderende, som hjælper alle ugens dage om eftermiddagen og har ansvaret for butikken fredage og weekender.

Ring til os og spørg gerne efter den rette person, hvis du ønsker at drøfte konkrete problemstillinger. Dyrlægerne har telefontid mellem 08:00 og 09:00 alle hverdage.  Skulle du ringe uden for dyrlægernes telefontid, svarer vores veterinærsygeplejersker gerne på spørgsmål, såfremt de kan komme til telefonen og ellers kan klinikassistenterne træffes mellem 08:00 og 17.00 00 alle hverdage, fredag dog kun til 14.00.

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at se dig og dit kæledyr her på hospitalet.